Go with the Slow!

Intr-o era in care totul este in viteza, totul este complicat si sofisticat, totul este mare si grandios, noi am ales S: slow, simple, small.

Totul a inceput cu renuntarea la cariera de succes in corporatie. Atunci cand m-am oprit sa alerg prin viata, am fost uimita sa descopar de cat de multa viata am inceput sa am timp. Am inceput sa vad frumusetea lucrurilor simple, sa ma bucur de detalii, sa mananc, sa merg, sa admir, sa traiesc, – toate, incet si pe indelete…

Traim intr-o lume in care cuvinte precum “repede”, “mult” , “fast-food”, “succes”, “lux”, “hi-tech” – au devenit normalitate. O lume in care nu mai gasesti cuvinte precum “tihna”, “incet”, “simplu”.
Ei bine, pentru mine, nimic nu poate fi mai revigorant decat sa o las mai incet. Nimic nu mi se pare mai luxos decat micile detalii.

Am invatat insa, ca cel mai greu e sa iti simplifici viata. E mai usor atunci cand totul e complicat, pentru ca in jur totul e asa.

Acesta e filosofia noastra: ca in ciuda a tot ceea ce este in jur, la The Shore House totul sa fie S: simple, slow, small. Aici sa fie acel loc unde poti gasi bucuria in micile detalii, confortul in simplitate, relaxarea in tihna, gustul in mancarea facuta domol, la ceaun, cum o facea bunica.
Iar asta e promisiunea noastra: In ciuda cresterii si dezvoltarii statiunii Mamaia Nord, The Shore House sa fie casa ta cocheta de vacanta, cu taverna la care mananci ce am gatit noi azi, si unde te asteapta niste prieteni cu multa ospitalitate.

Daca si pentru tine “Less is More”, atunci “Go with the slow”. La The Shore House.
Urmareste urmatoarele postari marcate “Go with the slow” pentru a ne descoperi “secretele” pregatite pentru vara asta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WhatsApp WhatsApp us