Termeni si conditii

Termeni generali

Shorehouse.ro este denumirea comerciala a THE SHORE HOUSE PUB S.R.L. cu sediul în STR. ION CREANGĂ, NR.6, CAMERA 4, SAT BERCENI COM. BERCENI, CUI RO37979790, J23/2000/2020, numita in continuare THE SHORE HOUSE PUB S.R.L.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.shorehouse.ro, THE SHORE HOUSE PUB S.R.L., isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.shorehouse.ro este proprietatea THE SHORE HOUSE PUB S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.shorehouse.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei THE SHORE HOUSE PUB S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea THE SHORE HOUSE PUB S.R.L., sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: hello@shorehouse.ro. THE SHORE HOUSE PUB S.R.L. va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

WhatsApp WhatsApp us